Ilmoitus #29360

Kokoonpano
4h+k+p+v
Pinta-ala
70 m²
Aluetieto
Hyvinkää, pihkala
Ilmoitus luotu
lisätty 32 päivää sitten
Vuokraa tämä kohde
Vuokra 930 € / kk

Maalaisromantikon unelma

Tämä juuri kauttaaltaan kauniisti remontoitu asunto on maalaisromanttista Riviera Maisonin tyylikkyyttä, loistavaa sijaintia ja helppoa asumista arvostavan unelmakoti. Kodikas asunto sijaitsee rauhallisen pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa, josta näkymät avautuvat suurista ikkunoista sekä Hämeenkadun että Erkylänkadun suuntaan.

Asunto on virallisesti kolmio, mutta siihen on rakennettu pieni ja valoisa neljäs huone, joka soveltuu mainiosti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi työhuoneeksi, lasten pelihuoneeksi tai vaikkapa ihanaksi vaatehuoneeksi. Ylimääräinen huone täyttää lain mukaisen määritelmän huoneesta. Asunnossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, pienillä yksityiskohdilla viimeistelty, kaunis keittiö sekä suuri ja avara olohuone nauttivat kaikki isojen ikkunoiden tuomasta valoisuudesta.

Helppoa arkea arvostavalle tiedoksi, että vaaleaksi remontoidussa kylpyhuoneessa on pyykinpesukone jo paikallaan ja keittiöstä löytyy pieni astianpesukone integroituna kaappiin. Olohuoneesta pääset tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia aamuista ja illoista pitkälle syksyyn. Parveke on kooltaan koko asunnon mittainen.

Säilytystilaa löytyy jokaisesta huoneesta mukavasti, ja tämän lisäksi huoneistossa on erillinen varastohuone / vaatehuone ja alakerrassa iso kellarikomero sekä pyörävarasto. Lämmitystolpallinen autopaikka löytyy talon edestä (autopaikka nro. 1, sisältyy vuokraan), ja saunavuoro on mahdollista varata taloyhtiön muutama vuosi sitten remontoiduista saunatiloista.

Perheelliselle mainittakoon, että vieressä sijaitsee Hämeenkadun koulu, päiväkoti sekä Pihkalan yleisurheilu- ja luistelukenttä. Tämä asuinalue kuuluu mustanmännistön puistoalueeseen joten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat mitä parhaimmat. Vaikka talo sijaitsee pääkadun varressa, ääniä ei kuulu asuntoon sisälle ja talo on kaikilta osin hyvin rauhallinen.

Lähikaupat, ravintolat ja muut palvelut löytyvät kaikki muutaman sadan metrin säteellä. Kauppakeskus Willa ja rautatieasema ovat nekin alle 800m:n kävelyetäisyyden päässä.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja rauhallinen eikä suuria remontteja ole tiedossa. Taloyhtiöön kuuluu 10 asuntoa sekä talon välittömässä läheisyydessä sijaitseva liiketila (urheilu Alho).

Asunto on heti vapaa.

Sovi yksityisnäyttö ja tule tutustumaan tähän helmeen! Tämä on uniikki yksilö jollaista ei varmasti heti löydy toista. Asunto on remontoitu ja sisustettu lattiasta kattoon riviera maison materiaaleilla ym. ja on maalaisromantikon unelma valinta.

Vesimaksu: 25 euroa per henkilö ja saunamaksu 15e kk, mikäli saunavuoron haluaa. Autopaikka (1 kpl) kuuluu vuokraan.

Vuokralaisen on heti muuton yhteydessä otettava kotivakuutus sekä esitettävä voimassaoleva sähkösopimus.

Vuokralaisten luottotiedot tarkistetaan ennen sopimuksen tekoa. Mahdollisista kotieläimistä sovitaan erikseen.
Osoite
Erkylänkatu 1 A
05830 Hyvinkää
Pinta-ala
70 m²
Kokoonpano
4h+k+p+v
Tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1969
Kerros/kerroksia
1/1
Hissi
Ei
Parveke
On
lasitettu
Yleiskunto
Hyvä
Kalustus
Kalustamaton
Vuokra
930 € / kk
Vakuus
1 860 €
Muut maksut
Vesimaksu: 25 per henkilö
Saunamaksu: 15e kk (jos haluaa) Autopaikka: sisältyy vuokraan
Vapautuminen
Heti
Sopimuksen kesto
Sovittavissa
Muut tiedot
  • Astianpesukone
  • Pyykinpesukone
  • Kellaritila
  • Autopaikka
Ilmoitus jätetty
28.4.2024
Ilmoittaja
Jussi
0445656001
Ilmoituksen numero
29360

Ota yhteyttä asunnon välittäjään

Paljonko on seitsemän plus seitsemän numerona?