Ilmoitus #29326

Kokoonpano
2h + k + lasit.p + vh
Pinta-ala
45 m²
Aluetieto
Espoo, Olari
Ilmoitus luotu
lisätty 119 päivää sitten
Vuokraa tämä kohde
Vuokra 840 € / kk

Vuokrataan siisti ja valoisa kaksio Olarista

Vuokrataan siisti ja valoisa kaksio Olarista, Espoon keskuspuiston vierestä. Asunto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella sekä palveluiden lähellä hyvin hoidetussa, rauhallisen taloyhtiön toisessa kerroksessa. Samassa rapussa ovat taloyhtiön saunaosasto ja pyörävarasto.

Taloyhtiössä on tehty kaikki suuret remontit. Lisämukavuutta asumiseen tuo lasitettu parveke sekä tilava vaatehuone. Persoonallisuutta asuntoon tuo makuuhuoneen kaareva seinä. Näkymät ikkunoista avautuvat länteen Friisinkallion luonnonsuojelualueelle sekä keskuspuistoon, josta upeat ulkoilumaastot esimerkiksi lenkkeilyyn, hiihtoon tai maastopyöräilyyn.

Lähipalvelut löytyvät läheisestä ostoskeskuksesta (n. 200 metrin päässä), josta löytyvät mm. ruokakauppa, apteekki, R-kioski sekä useita ravintoloita. 24H Prisma sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Ison Omenan kattavat palvelut ovat myös alle 2 kilometrin päässä, jossa on lähin metroasema sekä Etelä-Espoon parhaat kaupalliset viihde-, terveys- ja viranomaispalvelut.

Lähimmälle bussipysäkille on alle kahden minuutin kävelymatka, josta kulkevat yhteydet niin Espoon kuin Helsingin suuntaan. Keväästä 2023 lähtien läheisimmältä bussipysäkiltä ja Olarin keskustasta, jonne asunnolta on neljän minuutin kävelymatka, on kulkenut myös suorat bussit Helsingin Kamppiin ja takaisin arkisin ruuhka-aikoina - yhtenä harvoista paikoista Espoossa. Autoileville asukkaille löytyy pihalta vuokrattavia lämpöpistokepaikkoja sekä runsaasti vieraspaikkoja.

Luottotiedot tarkistetaan. Vakuus 2kk:n vuokra. Ei tupakointia. Kotivakuutus vaaditaan.

Tiedustelut ja näyttökyselyt 040 594 8388.
Osoite
Kuunsäde 2 B
02210 Espoo
Pinta-ala
45 m²
Kokoonpano
2h + k + lasit.p + vh
Tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1975
Kerros/kerroksia
2/3
Hissi
Ei
Parveke
On
Lasitettu
Yleiskunto
Hyvä
Kalustus
Kalustamaton
Vuokra
840 € / kk
Vakuus
1 680 €
Muut maksut
Vesimaksusta peritään ennakkoa 20 € kuukaudessa jokaiselta asunnossa asuvalta henkilöltä. Vesimaksu tasataan vastaamaan todellista kulutusta kerran vuodessa.

Autokatospaikka jonottamalla 35 €/kk, Autopaikan vuokra parkkialueelta 12,76 €/kk, Saunamaksu 4€/krt
Vapautuminen
Sovittavissa
Sopimuksen kesto
Toistaiseksi
Muut tiedot
  • Sauna
  • Kellaritila
  • Pesutupa
  • Autopaikka
  • Autokatos
Ilmoitus jätetty
1.2.2024
Ilmoittaja
Laura S
+358405948388
Ilmoituksen numero
29326

Ota yhteyttä asunnon välittäjään

Paljonko on yhdeksän plus yhdeksän numerona?