Ilmoitus #26629

3h+k,   64.0 m²,   Länsi-Helsinki, Länsi-Pakila


1 200 € / kk
Kuva

Kolmio Länsi-Pakilassa

Vuokralle vapautuu (31.5.2023) Länsi-Pakilassa sijaitsevan 60-luvulla rakennetun liikehuoneistorakennuksen 2. kerroksen 64m² (3h + keittiö) asunto. Hyvin varusteltu ja uudehko keittiö. Asunnossa suoritetaan pieni pintaremontti (mm. seinien maalaus) vapautumisen jälkeen.
Pysäköintipaikka ja pyykkitupa sekä kellarikerroksen saunatilat käytettävissä lisämaksusta.

LIIKENNEYHTEYDET
Länsi-Pakilassa on monipuoliset liikenneyhteydet sekä joukkoliikenteen, yksityisautoilun että kevyen liikenteen näkökulmasta. Liikenneyhteydet keskustaan ovat hyvät: matkustusaika bussilla on noin puoli tuntia. Lisäksi Pakilan poikki ajaa Kehä I:tä pitkin bussilinja 54 (Itäkeskus – Pitäjänmäki).

KOULUT & PÄIVÄHOITO
Länsi-Pakilassa on kaksi koulua, Pakilan ala-aste ja Pakilan yläaste. Alueella toimii kaksi päiväkotia, Päiväkoti Pakila ja Päiväkoti Havukka.

LIIKUNTAPALVELUT
Länsi-Pakilan asukkaiden virkistysmahdollisuudet ovat hyvät, sillä Keskuspuisto ja Pirkkolan liikuntapuisto sijaitsevat heti Länsi-Pakilan länsipuolella. Lähellä sijaitsevassa Pirkkolan liikuntapuistossa on urheilukenttiä, kunto- ja voimailusali, maauimala, uimahalli, palloiluhalli ja kaksi jäähallia. Vantaanjoen varressa sijaitsee myös Pakilan uimaranta.[10] Lähellä sijaitsevat myös Haltiala, Maunulan ulkoilumaja, Maunulan liikuntahalli, Paloheinän ulkoilumaja, Paloheinän jäähalli ja Paloheinän golfkenttä.

Tiedustelut: mooni.etopal@gmail.com


Osoite Rapparintie 6
00660 Helsinki
Pinta-ala 64 m²
Kokoonpano 3h+k
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2060
Kerros/kerroksia 2/2
Hissi Ei
 
Parveke Ei
Yleiskunto Välttävä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 1 200 € / kk
Vakuus 2 400 €
Muut maksut Sähkö- ja vesimaksu sopimuksen mukaan. Pysäköintipaikka ja pyykkitupa sekä kellarikerroksen saunatilat käytettävissä lisämaksusta.
 
Alkaen 1.6.2023
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Pesutupa
Autopaikka
 
Ilmoitus jätetty 29.4.2023
 

Yhteystiedot
Nimi Ulla Kinnunen
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kolme plus kahdeksan numerona?