Ilmoitus #26529

6h+k+kph+wc+p,   125.0 m²,   Etelä-Helsinki, Taka-Töölö


2 500 € / kk
Kuva

Uniikki kaksikerroksinen valoisa asunto Taka-Töölössä

Heti vapaa kalustettu kaunis ja uniikki kaksikerrosasunto Taka-Töölössä. Kaksi sisäänkäyntiä, asunnon sisällä takorautaiset kierreportaat. Alunperin asunto on ollut arkkitehti Ole Gripenbergin koti ja ateljee ja se edustaa tyylipuhdasta Taka-Töölön funktionalismia. Talo on rakennettu vuonna 1936. Rappukäytävä on hiljattain saneerattu noudattaen alkuperäistä tyyliä ja värimaailmaa. Talon lukitus on uusi ja erittäin turvallinen sähköinen Kaba-järjestelmä.
Asunnossa on suuri yhtenäinen olohuone-ruokahuone ja 4 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc, avotakka (ei käytettävissä) ja kaksi parveketta sekä runsaasti komerotilaa. Huonekorkeus on 2,9 m. Huoneisto on valoisa, ikkunat ovat kolmeen suuntaan. Näkymät ikkunoista ovat avarat.
Sisustus on sopimuksen mukaan muunneltavissa. Kahdessa makuuhuoneessa on nyt parisänky ja pienimmissä makuuhuoneissa yhdet nukkumapaikat. Olohuoneessa on kolmen istuttava vuodesohva, ruokapöytä on 6-10 hengelle. Kylpyhuoneessa on pesukone ja kuivausrumpu. Keittiö on hyvin varusteltu. Olohuoneessa ja yhdessä makuuhuoneessa on televisiot, asunnossa on maksuton taloyhtiön nettiyhteys ja wifi. Sisustukseen sisältyy myös tauluja ja kirjoja. Asuntoon kuuluu myös suurehko kellarikomero ja pyörävaraston käyttöoikeus. Myös pihalla on taloyhtiön oma pyöräteline.
Lähistöllä useita ravintoloita, 2 Alepaa, 3 K-Marketia, Alko, Apteekki, Posti, Ooppera, Kulttuuritehdas Korjaamo (jossa myös Korttelikino), Töölön kirjasto, Kisahalli, Jäähalli, Olympiastadion, pallokentät sekä Uimastadion, Helsingin kanoottiklubi, Töölön urheilutalo, Keskuspuisto, Sibeliuspuisto, Töölönlahti ja Taivallahti. Ulkoilumahdollisuudet loistavat eri suuntiin, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kivelän terveyskeskus ja Meilahden sairaala-alue lähellä. Ala-aste, lukio ja 2 päiväkotia lähellä.
Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, raitiovaunupysäkit lähellä (linjat 4, 10 ja 2) ja hyvät bussiyhteydet.


Osoite Mannerheimintie 84
00250 Helsinki
Pinta-ala 125 m²
Kokoonpano 6h+k+kph+wc+p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1936
Kerros/kerroksia 6/6
Hissi On
 
Parveke On
2 parveketta kaakkoon
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustettu
 
Vuokra 2 500 € / kk
Vakuus 5 000 €
Muut maksut Vesimaksu 25 euroa/hlö
Sähkö laskun mukaan (edullinen)
Koti- ja vastuuvakuutus
 
Alkaen Heti
Päättyen Sovittavissa

Muut tiedot
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Takka
Kellaritila
 
Ilmoitus jätetty 30.1.2023
 

Yhteystiedot
Nimi Antti Joensuu
Puhelin 0405551767
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kolme plus yhdeksän numerona?