Advert

Vuokralainen #9988

Pariskunta etsii uutta kotia Helsingistä

Kuva

Moikka!

Olemme muuttamassa Jyväskylästä Helsinkiin opintojen ja töiden perässä syyskuun alussa ja etsimme uutta kotia Etelä-Helsingistä. Poikaystäväni Jiri aloittaa sosiaali- ja terveysalan opinnot Laurea-ammattikorkeakoulussa ja tekee töitä koulun ohella vaatekaupassa sekä soittaa bändissä. Itse valmistuin joulukuussa 2016 tradenomiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta ja työskentelen Jyväskylän Naisvoimistelijoiden 100-v juhlavuoden viestintä- ja markkinointivastaavana. Toimin joukkuevoimistelun valmentajana Jyväskylässä sekä aloitan valmennuksen myös Helsingissä syyskuussa. Teen myös pieniä valokuvauskeikkoja satunnaisesti.

Etsimme valoisaa asuntoa Etelä-Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien läheltä, kaksiota tai isompaa yksiötä. Olemme 25-vuotiaita luotettavia ja rauhallisia vuokralaisia, emme tupakoi eikä meillä ole lemmikkejä. Pidämme urheilusta ja liikunnasta, musiikista, elokuvista ja taiteista. Luottotietomme ovat kunnossa ja otamme kotivakuutuksen uuteen asuntoon.

Tarve asunnolle on 1.9. alkaen.


Maks. vuokra 1,000 € / kk
Min. koko 38 m²
Huonelukumäärä 1, 2
Asuntotyyppi Kerrostalo
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Etelä-Helsinki
Aluetarkenne Punavuori, Kallio, Kamppi, Ullanlinna, Kaisaniemi, Hakaniemi, Sörnäinen, Harju, Alppila, Töölö, Etu-Töölö, Kruununhaka
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Ei tietoa

Ilmoitus jätetty 27.7.2017
 

Yhteystiedot
Nimi Tiia-Tuulia Järvinen
Puhelin 0442527977

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kuusi plus neljä numerona?