Advert

Vuokralainen #9976

Nainen ja kiltit koirat kotia vailla

Kuva

Täällä 27-vuotias nainen Joensuusta, moi!

Minä ja kaksi koiraani tahtoisimme muuttaa pääkaupunkiseudulle (mielellään Helsinki/Vantaa/Espoo) avoliiton päätyttyä. Helsinki on aina ollut minulle kuin toinen koti, olen asunut siellä ennenkin ja suurin osa suvustani sekä monet ystäväni ovat siellä päin, joten muutto sinne on luonnollinen valinta.

Olen niin sanottu "kotihiiri". Viihdyn siis mieluummin rauhassa kotosalla esimerkiksi neuloen tai ristipistotöitä tehden kuin baareissa heiluen tai kotibileitä järjestäen. En siis aiheuttaisi melusaastetta tai muutakaan häiriötä naapureille! Myös koirani ovat kilttejä. Ne eivät tuhoa asuntoa, eivät turhia metelöi ja ovat sisäsiistejä.

Toki minussa on myös vikani. Tupakoin, en kuitenkaan sisällä. Lisäksi nuorempana hairahduin osamaksuostoksiin ja näin ollen luottotiedoissani on merkintä (asiakastieto.fi:n todistus löytyy!). Se ei siis johdu vuokrarästeitä, olen aina tahtonut ensisijaisesti pitää katon pääni päällä! Ja olen todella virheistäni oppinut. Kotivakuutus kuitenkin on ja tulee olemaankin.

Minulla on myös MS-tauti. Vaikka se ei ainakaan vielä liikuntakykyyni vaikuta, en silti uskalla muuttaa toista kerrosta ylemmäs ellei kyseessä ole hissitalo. Tämän takia olen myös työtön, sillä olen tällä hetkellä vasta työelämään kuntoutumassa MS-taudin aiheuttamasta uupumuksesta ja muista kognitiivisista oireista johtuen.

Ensisijaisesti tahtoisin löytää pitkäaikaisen kaksion tai yksiön, mutta otan kyllä kaikki huomioon. Pääasia, että asunto tuntuisi kodilta. Neliömääräksi toki toivoisin vähintään 25. Budjetti vuokralle on n. 750e. Myös hyvät kulkuyhteydet ovat tärkeät. Pystyisin muuttamaan 1.9., mutta tämä on neuvoteltavissa. Pääsen kyllä tarvittaessa käymään siellä päin asuntoa katsomassa ja sopimuksen kirjoittamassa!

Olen ehdottoman luotettava vuokralainen ja pidän asunnosta hyvää huolta! Toivon vain mahdollisuutta päästä näyttämään tämän. :)


Maks. vuokra 750 € / kk
Min. koko 25 m²
Huonelukumäärä 1, 2
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Länsi-Helsinki, Vantaa, Itä-Helsinki, Pohjois-Helsinki, Espoo
Aluetarkenne JOENSUU
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 17.7.2017
 

Yhteystiedot
Nimi Jenna Koljonen
Puhelin 0452652026

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yhdeksän plus seitsemän numerona?