Vuokralainen #10532

Haussa 4H lapsiperheelle, Vantaa, Espoo

Kuva

Etsimme kolmen makuuhuoneen asuntoa vuokralle

Olemme nelihenkinen perhe; aviopari ja ala-aste ikäiset lapset. Meillä on takana jo muutama pidempiaikainen vuokrasuhde yksityisillä vuokranantajilla, nyt lisätilan tarpeen vuoksi etsimme isompaa vuokra-asuntoa. Työsuhteet ovat vakinaiset molemmilla ja luottotiedot kunnossa. Ei tupakointia.

Meille sopiva vuokran suuruus olisi n.1000/eur/kk, mutta asuntoa sopii ehdottaa myös tästä hieman joustaen. Oma sauna olisi tosi hieno lisä. Meillä ei ole kiireellistä aikataulua, mutta sopivan asunnon löytyessä voisimme mahdollisesti muuttaa jo irtisanomisaikamme puitteissa.

Olemme pitäneet silmällä ensisijaisesti Myyrmäen/Louhelan alueen asuntoja lasten nykyisen koulun vuoksi. Mikäli muutto ajoittuu kesälomalle, olemme valmiit muuttamaan myös jonkun toisen ala-asteen läheisyyteen. Esimerkiksi Länsi-Vantaalla Pähkinärinne voisi kiinnostaa alueena. Olemme myös avoimin mielin tiettyjen Espoon alueiden suhteen, joten toivomme yhteydenottoja, mikäli kiinnostus heräsi ja sopivan oloinen asunto olisi vapautumassa.


Maks. vuokra 1,000 € / kk
Min. koko 75 m²
Huonelukumäärä 4
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo, Omakotitalo, Paritalo, Erillistalo
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Ei määritetty
Aluetarkenne Myyrmäki, Louhela, Länsi-Vantaa, Espoo
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 13.4.2021
 

Yhteystiedot
Nimi Jaana
Puhelin 0451829382

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yksi plus kahdeksan numerona?