Vuokralainen #10472

Halutaan vuokrata omakotitalo tai talviasuttava kesämökki, max 30 km Hyvinkään keskustasta

Kuva

Haluan vuokrata omakotitalon tai talviasuttavan kesämökin haja-asutusalueelta, vakituiseen asumiseen. Matkaa Hyvinkään keskustaan saisi olla maksimissaan 30 kilometriä. Maksimivuokra 800 € kuukaudessa. Loka-marraskuun 2020 vaihteesta lähtien aikaisintaan.

Olen 38-vuotias nainen Hyvinkäältä. Koulutukseltani olen tuotantotalouden insinööri (AMK), tällä hetkellä olen kuntoutuseläkkeellä. Vuokralaisena olen säntillinen, siisteyttä ja järjestystä arvostava, rehellinen ja luotettava. Vuokrani olen aina maksanut ajallaan, se on minulle kunnia-asia. Luottotietoni ovat kunnossa ja ne saa halutessaan tarkistaa. Minulta löytyy takaaja, hänen yhteystietonsa saa minulta niin halutessaan. Minulla ei ole lemmikkieläimiä, enkä sellaisia ole myöskään hankkimassa. Olen savuton ja raitis. Muutan yksin, mutta välillä luonani asuu myös 6-vuotias poikani entisestä avioliitostani.

Joitakin omakotitalon normaaliin ylläpitoon liittyviä asioita osaan ja pystyn tekemään, kuten nurmikonleikkuu, haravointi, räystäskourujen tyhjennys, kompostin hoitaminen, lumityöt jne. Sen sijaan puutarhanhoito ei ole minun vahvuuteni eikä kiinnostuksenkohteeni, eli jos sinun kohteessasi on paljon työtä, aikaa ja osaamista vaativa puutarha, älä tarjoa sitä minulle. En myöskään ole kiinnostunut kohteesta, jossa pitää kerätä paljon marjoja tai omenoita syksyisin.

Tavoitteeni on muuttaa vuoden 2020 lokakuun lopussa tai sen jälkeen heti sopivan asunnon löydettyäni. Nykyisessä asunnossani on kuukauden irtisanomisaika, otathan tämän huomioon asuntoa minulle tarjotessasi. Muutan mieluiten viisi päivää ennen kuun vaihdetta, jotta saan muuttaa rauhassa.

Olen kyllästynyt kaupungin meluun ja hälinään sekä meluisiin naapureihin, haluan muuttaa maaseudulle/metsän keskelle/järven rannalle luonnonrauhaan.

Etsin itselleni sellaista kotia, jossa olisi mieluiten kolme huonetta ja keittiö ja asunnon koko olisi noin 70 neliötä. Tästä olen valmis joustamaan jonkin verran molempiin suuntiin riippuen muun muassa asunnon pohjaratkaisusta. Sauna ei ole pakollinen. Arvostan nykyajan mukavuuksia, eli sisäWC:stä, astianpesukoneesta, autokatoksesta/autotallista ja juoksevasta lämpimästä vedestä saa paljon lisäpisteitä. Kodin pitää olla terve, eli hometaloon en halua muuttaa.

Lähimpään naapuriin saisi olla mahdollisimman pitkä matka. Paikka saisi olla sellainen, että ohikulkuliikennettä olisi mahdollisimman vähän, mieluiten päättyvän tien päässä tai oman pistotien päässä. Plussaa kauniista maisemista, aurinkoisesta tontista, järvenrannasta jne. Jos kohde on erityisen eristyksissä muusta maailmasta ja mieluinen minulle, minusta voi saada pitkäaikaisen ja luotettavan vuokralaisen. Otan myös huomioon määräaikaiset asuntotarjoukset, mutta ensisijaisesti etsin itselleni sellaista paikkaa, josta minun ei tarvitsisi heti muuttaa pois.

Vuokra saa olla maksimissaan 800 euroa kuukaudessa riippuen hieman siitä mitä vuokra pitää sisällään. Sähkö, vesi, lämmitys, nuohous, jätehuolto, aurauskulut jne..., miten kustannukset jaetaan eli kuka vastaa mistäkin. Vuokratakuuta olen myös valmis maksamaan. Kotivakuutuksen luonnollisesti otan omaksi ja vuokranantajani suojaksi. Ainoastaan kirjallisella vuokrasopimuksella.

Yleensä minulla on puhelin kiinni kokonaan, eli laita tekstiviesti jos et saa yhteyttä minuun.


Maks. vuokra 800 € / kk
Min. koko 60 m²
Huonelukumäärä 3
Asuntotyyppi Omakotitalo, Erillistalo, Mökki
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi
Aluetarkenne Max. 30 km päässä Hyvinkään keskustasta
 
Alkaen 30.11.-0001
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 21.7.2020
 

Yhteystiedot
Nimi Anu Ventoniemi
Puhelin 0504630277

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yksi plus viisi numerona?