Vuokralainen #10420

Haen vuokra-asunnon Tampereella

Kuva

Hei!
Haen vuokra-asunnon Tampereella. Enintään 572 €/kk. Pitää että asunnosta voisin päästä keskustaan pölkypyörällä (max 30 min). Minun kanssa asuu kissa. Esikoululainen tyttäreni käy minun luona joka toinen viikonloppu. Joten pitää että asuntoon ei voisi päästä tupakan savu/haju, ja yöllä ei olisi meteliä. Itse olen 45 v. mies. Savuton ja juon tosi harvoin.
Minulla on vaikea tilanne. En voi maksa suurta vuokravakuutta. Sinne ei ole varaa. Voin anta enintään 1 kk vuokran suuruinen vakuuden. Luottotietoni ei ole kunnossa. Mutta minulla ei voi olla vaikeuksia vuokran maksamisessa, koska saan Kelasta toimeentulotuet ja Kela maksaa minusta koko vuokramaksun, vesi- ja sähkömaksun. Enintään 572 vuokrasta + 21,60 vedestä + kohtullisen suruisina taloussähköstä ja lämmityksestä. Eli jos minä maksan vuokraa ja lähetän kuitin Kelaan, Kela maksaa minulle takaisin samaa summaa. Jos en maksaisin, Kela ei maksaisi minulle. Jos ei ole rahaa, Kela voi maksaa suoraan vuokranantajalle. Aina olen maksanut vuokramaksun ajoissa ja velat minulla on ainoastaan lainayritykselle.
Minulla on tarve muuttaa Tamperelle opiskellakseni tai ehkä jopa saadakseni työtä nykyisellä ammatilla. Nykyisessa asuntopaikassani ei ole mitään mahdollisuuksia ja olen joutunut vaikeuksiin.
Haluan vuokrata 25.4 alkaen. Mutta pitää että vuokrasopimus olisi tehty jo maaliskuussa, koska tarvitsen ilmoittaa nykyiselle vuokranantajalle kuukauden etukäteen.


Maks. vuokra 572 € / kk
Min. koko 28 m²
Huonelukumäärä 1, 2
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo, Omakotitalo, Paritalo
 
Maakunta Pirkanmaa
Alue(et) Tampere
Aluetarkenne Tampere
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 26.2.2020
 

Yhteystiedot
Nimi Andrei
Puhelin 0402205052

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on viisi plus yksi numerona?