Vuokralainen #10411

Vuokra-asunto etsinnässä

Kuva

Moikka! Me Jonna Huittinen ja Tuomas Keitaanniemi olemme fysioterapia opiskelijoita Kaakkois-Suomen Ammattikorkea koulusta Savonlinnasta ja valmistuminen häämöttää keväällä 2021. Olemme urheilullinen pariskunta, joka etsii vuokrattavaa asuntoa Tampereelta. Muutamme, sillä olemme saaneet kesätöitä Tampereelta ja aiomme jatkaa kesän jälkeen opiskelua sieltä etänä.

Olemme vuokralaisina rauhallisia ja luotettavia. Hoidamme laskut ja maksut aina hyvissä ajoin. Meistä kumpikaan ei tupakoi tai käytä alkoholia emmekä omista lemmikkejä. Olemme molemmat siistejä ja asunnon järjestelmällisyys ja siisteys on ehdotonta. Meille molemmille on tärkeää tervehtiä naapuria ja pitää yllä positiivista ilmapiiriä.

Etsimme 1.5.2020 vapautuvaa, valoisaa ja avaraa vuokra-asuntoa Tampereen keskustan läheisyydestä. Etsimme asuntoa, joka olisi kooltaan 40-60m2, hintaluokaltaan 600-800€/kk ja rakennettu mieluusti 2000-luvun puolella. Olemme kovia kokkailemaan, joten keittiön tulisi olla tilava. Oma sauna olisi myös iso plussa. Meillä on tällä hetkellä kaksi autoa, joten autopaikoille olisi myös tarvetta.


Maks. vuokra 800 € / kk
Min. koko 40 m²
Huonelukumäärä 2
Asuntotyyppi Kerrostalo
 
Maakunta Pirkanmaa
Alue(et) Tampere
Aluetarkenne Keskustan lähettyviltä
 
Alkaen 1.5.2020
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 14.2.2020
 

Yhteystiedot
Nimi Jonna Huittinen
Puhelin 0407286897

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kuusi plus kaksi numerona?