Vuokralainen #10341

Ensikoti haussa avoparille

Kuva

Päätöstä on kypsytelty jo jonkin aikaa, mutta nyt tyttöystäväni äkillinen asunnottomuus ja oman asumismuotoni rajoitukset ovat käyneet ylitsepääsemättömiksi. Haluamme siis muuttaa yhteen, ja etsimme ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksemme Helsingistä kohtuuhintaista kaksiota, kelvollisten kulkuyhteyksien varrelta.

Olen 40-vuotias tietokanta-ammattilainen, tyttöystäväni taas 27-vuotias taiteilija. Olemme tällä hetkellä molemmat työttömiä, mutta luottotietoni ovat kunnossa ja pystyn järjestämään asianmukaisen vuokratakuun. Toivoisimme toistaiseksi voimassaolevaa ja vakaata vuokrasuhdetta. Irtisanomisaika nykyisestä asunnostani on kalenterikuukauden, ja olemme valmiita muuttamaan heti sen kuluttua.

Olen tupakoija, mutta kun tietokoneiden läheisyydessä ei voi polttaa, asunnossa pitäisi olla parveketupakointimahdollisuus. Talosaunaa ja pesutupaa arvostettaisiin suuresti. Lemmikkejä meillä ei ole. Liberaalipiireissä tavanneina arvostamme silloin tällöin suuresti yksityisyyttämme, eli asunnon pitäisi jakautua selvästi kahtia, ilman esimerkiksi lasiovia tai vastaavia. Siihen tulisi olla asennettavissa DNA:n (aiemmin Welho) kaapelilaajakaista, ammattini ja harrastuksieni tähden.

Auttaisikohan joku meitä löytämään ensikotimme, aavistuksen tukalasta tilanteestamme huolimatta?


Maks. vuokra 880 € / kk
Min. koko 40 m²
Huonelukumäärä 2, 3
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo, Paritalo
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Itä-Helsinki, Etelä-Helsinki, Länsi-Helsinki, Pohjois-Helsinki
Aluetarkenne keskeinen
 
Alkaen 1.9.2019
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 9.7.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Sampo Syreeni
Puhelin +358403255353

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yhdeksän plus seitsemän numerona?