Vuokralainen #10316

Ensimmäistä kotia etsimässä

Kuva

Hei! Olen Rautiaisen Lilith, elokuussa 18-vuotta täyttävä naisenalku. Opiskelen Kouvolassa kuva-artesaaniksi, syksyllä alkaa viimeinen vuosi opintoja. Olen aika räväkkä, vähän haaveilija ja kuulemma aika kauas näkee että ”aivan oman maailmansa taiteilijapersoona kaikin tavoin”.
Seurustelen 21-vuotiaan poikaystäväni kanssa. Hän on tulossa myös Kouvolaan opiskelemaan syksyllä, puualaa viimeiselle vuodelle Jyväskylästä. Otto on se reippaasti hiljaisempi, fiksumpi ja käytännön ihmisiä.
En saa enää oppilaitoksen asuntolasta paikkaa täysi-ikäisyyden johdosta, joten asunto on pakko löytää. Ollaan myös kauan aikaa puhuttu poikakaverin kanssa, että taitaa olla se yhteenmuutto tässä tilanteessa paras ratkaisu.
Ollaan molemmat rehellisiä, joustavia, ja mukavia tyyppejä.
Itse olen asunut aikasemmin äitini kanssa kerrostalossa ja meillä on ollut erittäin pieni ja tiivis pihapiiri, joten naapurit joutuu meistä kestämään vain pahimmassa tapauksessa leveän hymyn ja pirteät moikkaukset jos törmätään.
Ihanteellinen vuokra-asunto olisi parvekkeellinen ja sellainen jossa astianpesukone- tai edes liitäntä sille. Pyykinpesukoneliitäntä helpottaisi myös arkea vallanmainiosti.
Sauna nyt vielä tottakai ehdoton plussa, mutta tuntuu että sauna plus parveke olisi jo aika lottovoitto.
Olisi ihanteellista, jos pääsisimme muuttamaan hieman ennen kuin koulu alkaa (6.8), eli varmaan sitten siinä elokuun aivan alussa. Pois muutto aikasintaan 2020 toukokuussa, mutta jos jään jatko-opiskelemaan Kouvolaan (joka näyttäisi tällä hetkellä ainakin vähän siltä) niin sittenhän me majaillaan reippaasti pidempään.
Molemmilla luottotiedot kunnossa, saadaan laskut maksettua, ei karvaisia lemmikeitä, ei huutavia muksuja, ei harrasteta juuri ollenkaan mitään alkoholipirskeitä... Eikö kuullostaisikin oikein potentiaalisilta vuokralaisilta, vai mitä? Varmasti molempien äidit suosittelee meitä, jos niikseen tulee. Varmasti entiset naapuritkin.
Tekstiä syntyisi vaikka ja kuinka, mutta mitä jos sinä laittaisit tässä välissä tekstiä meille päin puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka ihan pirautat niin jutellaan vähän syvemmin? Meistä saat kivan, huumorintajuisen ja pirtsakan nuoren parin vuokralaisiksi!

Lisää tietoa minusta ihmisenä: https://lilithabigail.com

Jäämme odottelemaan innolla yhteydenottoja!


Maks. vuokra 600 € / kk
Min. koko 40 m²
Huonelukumäärä 2, 3
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo, Omakotitalo, Paritalo, Erillistalo
 
Maakunta Kymenlaakso
Alue(et) Kouvola
Aluetarkenne Tornionmäki, Viitakumpu, Käpylä ja muut alueet jotka kävelymatkan päässä Ksaon kulttuurikampuksesta.
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Sovittavissa

Ilmoitus jätetty 7.6.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Lilith Rautiainen
Puhelin 0458824811

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kaksi plus kaksi numerona?