Vuokralainen #10217

yksiö tai kaksio hki/vantaa/espoo. max 710e/kk

Kuva

Moikka!

!!! HUOM. en ole maksullinen. HUOM. en tuu maksamaasm vuokraani sillä vanhimmalla tavalla. HUOM. en eti kämppistä. HUOM. enkä oo ettimässä yhtä huonetta asunnosta perheesi kanssa, kiitos.

Asun tällä hetkellä liian kalliissa (ja pienessä!!) asunnossa lumolla. Heitetään nyt heti tänne tämä että olen toistaiseksi työtön (mutta etin töitä! työtön työnhakija. toistaseks ei vaan ole tärpänny!), mulla on kolme kissaa ja mun takuuvuokra tulisi tämän takia maksusitoumuksella. Nyt kun tämä pommi (tai alkujärkytys? miksikä sitä kutsut :D) on edestä, mennään sit asiaan.

Eli, tällä hetkellä mä olen valmis ottamaan ihan minkä vain kämpän. Ideaalina olisi että siellä olisi lasitettu parveke ja tilaa pesukoneelle, koska you know, on kiva pestä omat pyykit kotona. Oon rauhallinen, en juurikaan käy baareissa tai biletä, tässäkin kämpässä oon asunu kohta 4 vuotta enkä kertaakaan ole bileitä pitänyt, ihan hyvin suoritettu, eikö? :D 26 vuotias ja nainen, näin btw. Oon asunu koko elämäni Konalassa, ja ois tosi kiva päästä jonneki muualle. Maisemanvaihto vois tehdä terää, niinku todella terää.

Noihin kissoihin vielä, että ne on kaikki sisäsiistejä. Eivät kuseksi ympäri asuntoa ja mulla on tarpeeksi monta pottaa niille, että ne löytävät kyllä oman vessansa :) mukavia kavereita ovat.

Mulla on luottotiedot kunnossa, ja oon valmis muuttamaan asuntoon heti. Etsin pitkäaikaista vuokrasuhdetta, puhutaan siis ihan vuosista. Heittäkää mulle viestiä jos teillä sattuu asuntoa olemaan, mä oon ihan mukava!


Maks. vuokra 700 € / kk
Min. koko 30 m²
Huonelukumäärä 1, 2
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo, Omakotitalo, Paritalo, Erillistalo
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Ei määritetty
Aluetarkenne mistä vain.
 
Alkaen Heti
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 26.11.2018
 

Yhteystiedot
Nimi tiia
Puhelin 400453038

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on neljä plus seitsemän numerona?