Vuokralainen #10206

Etsin vuokra-asuntoa.

Kuva

Etsin edullista ja siistikuntoista yksiötä/kaksiota Tampereelta. Vuokra maksimissaan noin 550€ ja sijainti keskustassa tai 1-5 kilometrin säteellä. Etsin pidempiaikaista kotia, ei kämppäkaveria.
Muuttopäivä 01.01.2019.

Olen luotettava vuokralainen, maksan asumiskustannukset ja pidän asunnon hyvässä kunnossa. Tarvittaessa teen myös pientä pintaremonttia, maalausta ja tapetointia. En tupakoi tai juo, en myös järjestä äänekkäitä juhlia. Olen muutenkin rauhaa ja hiljaisuutta rakastava ihminen, minun kanssani on vaivatonta asioida. En aiheuta ongelmia ja mahdolliset tilanteet selviävät keskustelemalla. Tavoitteenani on päästä opiskelemaan hierojaksi, opiskelupaikkaa odottaessa teen töitä.
Itselleni tärkeitä asioita ovat terveet elämäntavat, säännöllinen liikunta, itsestään huolta pitäminen, aitous, luonto ja luonnollisuus, sisäinen voima, massasta erottuminen hyvällä tavalla, järjestelmällisyys, siisteys, ystävällisyys ja sopuisuus, elämästä nauttiminen.

Harrastuksena uuden luominen lähtökohtana oma sisäinen inspiraatio; kuvaus, käsityöt, ruoka, nikkarointi, kirjoittaminen, luonto.
Lisäksi jooga, itämainen tanssi ja kuntosali.

Minulla on kaksi kilttiä kissaa, jotka muuttavat mukanani. Olen ne kouluttanut ja eivät tuhoa asuntoa. Tarvittaessa tietenkin korvaan, jos jotain tapahtuu. Minulla on taakkana nuoruudesta luottotiedoissa merkintä, syntyneet noin kymmenen vuotta sitten ja ne aion maksaa pois. Olen valmis maksamaan kolmen kuukauden takuuvuokran.


Maks. vuokra 550 € / kk
Min. koko 25 m²
Huonelukumäärä 1, 2
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo, Omakotitalo, Paritalo, Erillistalo
 
Maakunta Pirkanmaa
Alue(et) Tampere
Aluetarkenne Amuri, Härmälä, Hatanpää, Hyhky, Janka, Järvensivu, Muotiala, Pappila, Rahola, Ruotula, Tammela, Tesoma, Tohloppi, Turtola, Rant
 
Alkaen 30.11.-0001
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 10.11.2018
 

Yhteystiedot
Nimi Mirja-Liisa
Puhelin 0403726855

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on seitsemän plus seitsemän numerona?