Vuokralainen #10186

Asuntoa Etsien jotta Voi Aloittaa Työt.

Kuva

Morjens. 1200 purkissa esim. palkoista. Olen ystävällinen, en tupakoi enkä juo alkoholia. Työskentely ja eläminen hankalaa nykyises asunnos. 3x Työtarjousta tullut. Valitsin yhden, mutta piti viivyttää asunnon takia :/ Teen Verkko työtä. Etsin 28-42m2 Max 540e.

Muuton Syy: Häirintää, Musiikki ym. Ryminää satunnaisesti. Työhön ei voi keskittyä tässä talossa. Haluaisin työelämään että voisi korjata taloutta ym. Isännöinti passiivista. Naisasukas lähti metelin vuoksi. Käytävän äänet kuuluvat herkästi ja nuoriso paukuttaa. Asunnossani ei suihkua, alakerran suihkutilassa ihmiset kävelevät kengät jalassa. Oman suihkun haluaisin niin helpottaisi.

Nyk. asuntoon Sammonkatu 15 Remontin alta. Siinä asuin 6v. ilman takaajaa. 17x asunto esittelys käynyt 1.5 lähtien. Lähettänyt myös viestejä verkon kautta ilman onnea. 5x kk tätä on Masentavaa.

V.antaja: "Markus vuokralaisenani Iidesrannassa 4/2016> 31.12.2017 saakka kunnes myin osakkeeni, v.sopimus jatkui uuden omistajan kanssa. Hän on hoitanut vuokransa hyvin, maksanut sopimuksen mukaisesti! Muutenkin on hyvä asukas. Niinisalossa 16.4-2018 Tero Lähteenmäki 040-7419559"

Luotto Merkintä hölmöinä nuoruus vuosina. Korjailen aina kun pystyn. Olen Maksukykyinen. 0x Vuokra merkintöjä. Nykyisessä veli Takaajana. Lisätietoja kysymällä voin lähettää hänen omistaman Ranchin linkin ym.

Tuskaista koska jopa M2 Firma joka ei välitä luottomerkinnästä Ei valinnut 1.10 valmistuvaan taloon @Härmälänranta :/ Kävin talon esittelyssä. Eivät ymmärrä kuinka stressaava tämä tilanne. Toiv. eivät ottaneet henkilöitä joilla puhdas rekisteri koska olisi väärin heidän politiikkaa ajatellen ja kun jättivät minut ojaan.

Myös VTS:ltä vapautui Annalasta asuntoja Syyskuun alussa, mutta en saanut vaikka viestitin. Talousnevojan tavannut ja velkaneuvonta tapaaminen kun saa ajan. Satunnaisesti 24/7 ryminää 2x suunnasta. Alkoi syksyl 2017. Isännöitsijä ehkä liitossa osake omistajan kanssa.

Y. Terveisin: Töihin haluava.


Maks. vuokra 540 € / kk
Min. koko 27 m²
Huonelukumäärä 1, 2
Asuntotyyppi Kerrostalo, Rivitalo
 
Maakunta Pirkanmaa
Alue(et) Pirkkala, Tampere
Aluetarkenne Kaikki @Tampere Paitsi Multisilta ja Pohtola.
 
Alkaen Heti
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 29.9.2018
 

Yhteystiedot
Nimi Markus
Puhelin 0466223788

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kuusi plus kahdeksan numerona?