Vuokralainen #10173

Etsinnässä vuokrayksiö Helsingistä 1.11. alkaen

Kuva

Hei! Etsin vuokra-asuntoa Helsingistä itselleni 1.11. alkaen. Olen 30-vuotias, vakituisessa työssä käyvä ja liiketalouden opintoja Metropoliassa suorittava naishenkilö. Olen vuokralaisena hyvin tunnollinen ja luotettava - maksan vuokran aina ajallaan, luottotietoni ovat virheettömät ja minulla on laaja kotivakuutussopimus. Minulla ei myöskään ole kotieläimiä enkä polta.

Etsin asuntoa Helsingin keskustan lähettyviltä, tai ainakin hyvien ja nopeiden kulkuyhteyksien varrelta. Pidän luonnonläheisyydestä, sillä ulkoilen paljon. Lauttasaari on nykyinen kotipaikkani ja mielelläni pysyisin saarella, mutta toki muutkin kaupunginosat käy - erityisesti Töölö, Meilahti, Munkkiniemi, Alppila, Vallila, Kyläsaari, Toukola ja Arabia viehättävät.

Nykyisen osa-aikaisen opiskelutilanteeni vuoksi vuokra saisi olla maksimissaan 700€ kuukaudessa. Ihanteellisessa tilanteessa asunto olisi valoisa, hyväkuntoinen, vähintään 20m2 ja taloyhtiössä olisi pyykkitupa. Etsin asuntoa, josta voin tehdä itselleni kodin.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on tarjota tarpeisiini sopiva asunto. Kerron mielelläni itsestäni lisää!

Syysterveisin, Suvi Saloniemi


Maks. vuokra 700 € / kk
Min. koko 18 m²
Huonelukumäärä 1
Asuntotyyppi Kerrostalo
 
Maakunta Uusimaa
Alue(et) Etelä-Helsinki, Länsi-Helsinki
Aluetarkenne Lauttasaari, Töölö, Munkkiniemi, Meilahti, Vallila, Alppila, Toukola, Kyläsaari, Arabianranta, Punavuori, Keskusta
 
Alkaen 30.11.-0001
Päättyen Toistaiseksi

Ilmoitus jätetty 11.9.2018
 

Yhteystiedot
Nimi Suvi
Puhelin 0503071004

Ota yhteyttä vuokralaiseen
Nimi: Viesti vuokralaisehdokkaalle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kuusi plus neljä numerona?