Ilmoitus #26555

2H+K,   39.0 m²,   Etelä-Helsinki, Kamppi


870 € / kk
Kuva

2H+K. Kampissa

2015 Valmistunut kaksio joka on erittäin hyvällä paikalla ydinkeskustassa. Rauhallinen kerrostalo joka sopii niin nuoremmille kuin vanhemmillekkin vuokraajille. Parkettilattiat ja tilaa on 39 neliön edestä, komeat näkymät ja kaikki palvelut ihan vieressä kuten kaikki yhteydetkin sillä kamppi on lähellä ja rautatieasemalle on jokunen sataa metriä vain matkaa.Tämä sopii hyvin pienelle perheelle, taikka pariskunnalle tai sitten vain yksinasuvalle joka haluaa asunnon parhailta paikoilta mitä mahdollista.

Asunto on vapaa vuokrattavaksi noin puolessa välissä huhtikuuta mutta saattaa onnistua kuun alussakin joten suositan varaamaan jos tämä iski silmään, vuokra on reilu eikä se sisällä ylimääräistä veden hintaa, sähkösopimus tehdään vuokraajan toimesta. Itse en asu helsingissä niin en pääse asuntoa näyttämään ihan pikku varoajalla joten jos sinua alustavasti asunto kiinnostaa niin sovitaan mieluiten asunnon varaus ja näyttö sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä jos et jostain syystä muuttaisi mieltäsi.

Takuuvuokra olisi 1300e jos luottotietosi ovat kunnossa, jolleivat niin takaaja tai huomattavasti suurempi vuokravakuus olisi vaadittava josta voimme neuvotella sähköpostitse. asunnossa on tupakointi kielletty, lemmikki joka häiritsisi muita talossa asuvia ei ole sallittu mutta hiljainen koira tai kissa käy kyllä kunhan ei ole ylimääräistä melua.

Asunnon voi varata etukäteen ennenkö teen näytön ja toimisin mielummin niin että vuokraaja olisi valmiina ku sen tulen esittelemään ilman että tarvitsee pitää avointa esittelyä.

Jos kiinnostuit tästä kaksiosta niin neuvotellaan sähköpostitse mahdollinen näyttö tai ennalta varaus. sähköposti osoitteeni on Hannu.Korkeala82@outlook.com
Jossa voimme sopia vuokrasuhteesta ja kysymyksiisi vastaan siellä parhaiten.


Osoite Hietalahdenkatu 8 B
00180 Helsinki
Pinta-ala 39 m²
Kokoonpano 2H+K
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2015
Kerros/kerroksia 4/5
Hissi On
 
Parveke Ei
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 870 € / kk
Vakuus 1 300 €
Muut maksut Kotivakuutusta oletan vuokraajalta tai hankkivan sellaisen, vesi kuuluu vuokraan, sähkösopimus solmitaan itse.
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Kellaritila
Pesutupa
 
Ilmoitus jätetty 7.3.2023
 

Yhteystiedot
Nimi Hannu Korkeala
Puhelin 0414822975
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on neljä plus viisi numerona?