Ilmoitus #26368

1h+k+p+wc,   31.0 m²,   Porvoo, Ala-Näsi


760 € / kk
Kuva

Laadukkaan asumisen muuttovalmis yksiö Porvoon Ala-Näsissä: parvi ja parveke puistolle

Parvekkeellinen, ensimmäisen kerroksen yksiö sijaitsee Porvoon ala-Näsissä, kauniin ja rauhallisen puistoalueen reunassa puun suojassa. Sijainti Porvoon (06100) länsirannalla Helsingin bussiyhteyksien ja Porvoon kauppojen välittömässä läheisyydessä Taidetehtaan tuntumassa. Käden ulottuvilla ovat niin ruokakaupat, koulut, kulttuuritapahtumat, kahvilat kuin vaatekaupatkin. Rauhallisen puistoalueen reunassa kaupungin ja liikenteen melu ei kuulu juuri ollenkaan ja lasitettu parveke pitää sekä lehdet että lumen ulkopuolella.

Sisustuksen moderneissa ja laadukkaissa materiaaleissa on käytetty harmoniseen sisustukseen sopivia sävyjä. Parkettilattiat tuovat lämpöä sekä mielelle että varpaille. Moderniin keittiöön mahtuu pöytä ja tuolit. Keittiötä koristaa upea SMEGIN design-jääkaappi, jonka tyyliä keittiökaapit mukailevat. Toiminnallisessa ja uuden teknologian miehittämässä keittiössä (astianpesukone, mikroaaltouuni, liesituuletin, uuni ja keittolevy) kokkaaminen onnistuu ihan kuin isommassa vastaavassa. Tilavat seinä- ja kulmakaapit yllättävät. Keittiö on uusittu vuonna 2010.

Eteisessä on vaatekomero funktionaalisella Elfa-järjestelmällä. Kellarissa perinteinen verkkokomero tuo säilytystilaa muulle tavaralle. Tilava 140 cm parvi tuo lisätilaa alkoviin, jonka yläosaan parvi on sijoitettu. Kulku tapahtuu eteisen puolelta rappusia pitkin, jolloin olohuoneen lisätilan voi käyttää esimerkiksi pikkutoimistolle tai sohvanurkkaukselle.

WC-tilat on uusittu ja sisältää pesukoneen sekä kuivausrummun.

Nettiyhteys (valokuitu) sisältyy asuntoon taloyhtiön puolesta.

Taloyhtiö on uusinut lukot syksyllä 2012 ja ulko-ovella on ovipuhelimet. Wc-tilat on uusittu kauttaaltaan putkiremontin myötä keväällä 2013. Samalla rappukäytävä uusittiin ja taloon saatiin myös tilava hissi. Parvekeremontti on valmistunut keväällä 2018, jolloin parvekkeet kokonaisuudessaan sekä parvekelasitukset uusittiin.


Osoite Raatimiehenkatu 8
06100 Porvoo
Pinta-ala 31 m²
Kokoonpano 1h+k+p+wc
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1970
Kerros/kerroksia 1/3
Hissi On
 
Parveke On
lasitettu
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustettu
 
Vuokra 760 € / kk
Vakuus 1 520 €
Muut maksut vesi ja sähkö kulutuksen mukaan
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Sovittavissa

Muut tiedot
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Sauna
Oma piha
Kellaritila
Pesutupa
Autopaikka
Autokatos
Autotalli
 
Ilmoitus jätetty 5.9.2022
 

Yhteystiedot
Nimi Maija Luomala
Puhelin 0505707414
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yksi plus kahdeksan numerona?