Ilmoitus #25356

1h+keittotila,   24.0 m²,   Kuopio, keskusta


640 € / kk
Kuva

Moderni yksiö huippu sijainti

Haluaisitko sinä olla tämän modernin keskustayksiön ensimmäinen asukas? 24m2, 1h, keittotila, kylpyhuone, Arvioitu kohteen valmistuminen ja sisäänmuutto 1.2.2021. Asunto sijaitsee 6. kerroksessa kaupunki- ja matkakeskus Kuopion Portin yhteydessä aivan palveluiden ja julkisen liikenteen äärellä. Savilahden opiskelu- ja työpaikkakeskittymään johtaa sujuva kevyen liikenteen väylä. Tori ja keskusta ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Asunto on korkeatasoinen ja hyvin varusteltu: tasoon upotettu keraaminen keittotaso, erillisuuni, astianpesukone, yhdistelmäjää-pakastinkaappi, verhokiskot, upotetut valaisimet eteistilassa. Asunnossa on ranskalainen parveke. Kylpyhuoneessa suihku ja tilavaraus pesukoneelle, yleisissä tiloissa kuivaushuone. Mahdollisuus huoneistokohtaiseen laajakaistaliittymään. Lämmitysmuotona maalämpö toteutettuna vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asuntokohtainen tulo-ja poistoilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla ja viilennyksellä. Taloyhtiössä on kaksi hissiä. Yleisissä tiloissa huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto, 17. kerroksessa maisemahuone ja kattoterassi. Viereisestä pysäköintitalosta on mahdollisuus vuokrata vuorottaispysäköintioikeutta.

Vuokralaiselta odotamme sitoutumista 6kk, jonka jälkeen vuokrasopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Luottotiedot oltava kunnossa, ei tupakointia, ei lemmikkejä. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen. Vakuus 1kk vuokra.


Osoite Puutarhakatu 9 B
70300 Kuopio
Pinta-ala 24 m²
Kokoonpano 1h+keittotila
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2021
Kerros/kerroksia 6/17
Hissi On
 
Parveke Ranskalainen
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 640 € / kk
Vakuus 650 €
Muut maksut vesimaksu 10 €/kk tasauslasku kulutuksen mukaan
 
Alkaen 1.2.2021
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Vinttikomero
 
Ilmoitus jätetty 12.10.2020
 

Yhteystiedot
Nimi Heikki Kääriäinen
Puhelin 0400-344685
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on seitsemän plus neljä numerona?