Ilmoitus #24885

2h+avok+s+p,   41.0 m²,   Tampere, Hervanta ydinkeskusta


650 € / kk
Kuva

2h+avok+s+p

Vuokrataan saunallinen ja parvekkeellinen kaksio Hervannan ydinkeskustasta kaikkien palveluiden sydämestä. Toiseksi ylimmän kerroksen (7/8) asunnossa, josta parvekkeelta ja ikkunoista avautuvat näkymät länteen, joten aurinko paistaa parvekkeelle mukavasti lähes koko päivän. Tilava valoisa olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö. Huoneistossa toteutettu muutama vuosi sitten pintaremonttia. Olohuoneen seinät on tapetoitu ja vielä hyvässä kunnossa oleva alkuperäinen parkettilattia. Siisti alkuperäiskuntoinen keittiö, johon on muutama vuosi sitten hankittu uusi jääkaappi, säilytyskaappi ja tiskikone. Makuuhuone on muutama vuosi sitten täydellisesti pintaremontoitu; laminaattilattia, kaapisto ja tapetit. Hyvässä kunnossa oleva sauna ja pesuhuone. Pesuhuoneessa kaakelilattiat, kaakeliseinät, peilikaappi ja pyykkikoneliitännät.

Taloyhtiössä erillinen pyöräsuoja ja pyykkien kuivatus huone. Hyvin pidetty ja haluttu taloyhtiö, jonka edestä lähtevät TKL:n bussit kaupunkiin ja Onnibussin yhteyksiä muualle Suomeen. Etäisyys Duolle 50 m, kuntosali viereisessä talossa ja Tampereen Teknilliselle Yliopistolle matkaa vain 300m. Asuntona täydellinen esimerkiksi opiskelija pariskunnalle tai yksineläjälle, joka arvostaa mukavaa asumista.

Vuokra 650 e/kk + vesimaksu 24 €/kk + mahdollinen autopaikka 24 €/kk. Taloyhtiön 10 Mb laajakaista sisältyy vuokraan. Asunnon vuokraus edellyttää 2 kuukauden takuuvuokraa, kotivakuutusta ja luottotietojen tarkistusta. Huoneistossa ei saa tupakoida eikä pitää lemmikkieläimiä.

Yhteydenotot 0503315725 ja sähköpostitse tt.terho@gmail.com . Näyttö sopimuksesta. ASUNTO HETI VAPAA


Osoite Insinöörinkatu 32 B 83
33720 Tampere
Pinta-ala 41 m²
Kokoonpano 2h+avok+s+p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1991
Kerros/kerroksia 7/8
Hissi On
 
Parveke On
Lasitettu
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 650 € / kk
Vakuus 1 300 €
Muut maksut Vesimaksu 24e/kk
 
Alkaen Heti
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Sauna
Autopaikka
 
Ilmoitus jätetty 18.3.2020
 

Yhteystiedot
Nimi Teemu Terho
Puhelin 0503315725
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yksi plus kahdeksan numerona?