Ilmoitus #24771

2h+k+lasitettu p,   51.0 m²,   Pohjois-Helsinki, Oulunkylä


980 € / kk
Kuva

Läpitalon, 51 neliön kaksio Oulunkylässä

Vuokralle tarjotaan hyväkuntoinen ja siisti, kalustamaton, läpitalon huoneisto, jossa on juuri uusittu kylpyhuone. Pesukone mahtuu kylpyhuoneeseen.
Isot ja valoisat huoneet, toisesta puistonäkymä. Lasitettu parveke. Keittiössä tiskikone. Asunto on 2. kerroksessa, mutta se on 1. asuinkerros. Ei hissiä. Rauhallinen sijainti puiston laidalla, lähellä Oulunkylän palveluita ja juna-asemaa. Bussi 64 kulkee talon edestä. Ulkoilumaastot lähellä. Taloyhtiössä on sauna ja pesutupa-erillismaksu. Lisäksi, paikkatilanteesta riippuen, voi olla mahdollista vuokrata tolpallinen parkkipaikka pihasta (20e/kk), mutta kadulla on vapaa pysäköinti. Vuokralaiselle kuuluu häkkikellari ja talossa myös pyörävarasto. Vuokraan sisältyy yhden henkilön vesimaksu, seuraavien osalta 15e/kk/hlö.(Tulee muuttumaan kulutuksen mukaiseksi). Muita maksuja: sähkö ja lisäksi vuokralainen ottaa laajan kotivakuutuksen.
Etsinnässä pitkäaikainen vuokralainen, joka ei polta eikä biletä. Luottotiedot kunnossa. Ei lemmikkejä. Yhteydenotot sähköpostilla tai tekstiviestillä!


Osoite Mäkitorpantie 34
00640 Helsinki
Pinta-ala 51 m²
Kokoonpano 2h+k+lasitettu p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1965
Kerros/kerroksia 1/3
Hissi Ei
 
Parveke On
lasitettu, piha näkymä
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 980 € / kk
Vakuus 1 960 €
Muut maksut Vuokra sisältää 1.henkilön vesimaksun. Seuraavasta 15e/hlö/kk. Vesimaksu tulee muuttumaan kulutusperusteiseksi. Vuokralainen ottaa laajan kotivakuutuksen ja oman sähkösopimuksen. Lisämaksusta saunavuoro mahdollinen, samoin -varaustilanteesta riippuen- tolppapaikka pihasta autolle (ilmainen katupaikoitus alueella).
 
Alkaen 1.3.2020
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Kellaritila
Pesutupa
 
Ilmoitus jätetty 1.2.2020
 

Yhteystiedot
Nimi Heidi Siren
Puhelin 0458089545
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on neljä plus kuusi numerona?