Ilmoitus #24672

1h+k+las p,   22.0 m²,   Tampere, Lielahti


549 € / kk
Kuva

Tuliterä pikkuyksiö aivan palvelujen vieressä!

Nyt tarjolla tuliterä kolmannen kerroksen yksiö aivan Lielahden palvelujen vierestä. Tässä asunnossa on lattiaan saakka ulottuva iso ikkuna ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke, ylellinen kylpyhuone ja lattialämmitys. Parveke suuntaa itään, joten kesällä asuntoon ei tulvi paahtavaa iltapäivän aurinkoa.

Asunto on 22,5 m2 ja hyvän pohjaratkaisun ansiosta sinne on helppo kalustaa seinustalle parisänky, kahden istuttava sohva sekä kahden istuttava ruokailupöytä.

Parvekkeelta on suorat näkymät viihtyisälle sisäpihalle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia ympäri vuoden. Hyvinvarusteltu Puustellin keittotila on sijoitettu yhdelle seinälle jättäen mukavasti tilaa oleskeluun. Tyylikkäässä pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi sekä tilavaraus pesukoneelle.

Taloyhtiö on myös vailla vertaansa, ullakkokerroksessa on hulppea saunaosasto oleskelutiloineen, kuntoilutila, talopesula ja kuivaushuone. Katutasosta löytyy apuvälinevarasto, ulkoiluvälinevarasto sekä Bonava-ostoskärryt. Yhteistiloissa on Postin Smartpost –automaatti.

Lielahden kotikorttelin erikoisuutena on asukkaiden yhteiseen käyttöön suunniteltu verstas, jossa hoituvat niin erilaiset nikkarointi- ja maalaushommat kuin suksien- ja pyöränhuolto.

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Vain muutaman askeleen päästä löytyy Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema, neuvola ja palvelukeskus sekä lukuisia vaate- ja erikoisliikkeitä.

***

Kiinnostuitko? Hakemuksen voi täyttää osoitteessa:
https://forms.gle/BF9bgK7RY1acooFJ9

Vapautuminen 18.12.2019. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 1.6.2020.

Vakuus on 1098e tai vaihtoehtoisesti 15e/kk (jälkimmäisessä vaihtoehdossa kuukausimaksua ei palauteta).


Osoite Teivaalantie 3b
33400 Tampere
Pinta-ala 22 m²
Kokoonpano 1h+k+las p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2019
Kerros/kerroksia 3/8
Hissi On
 
Parveke On
lasitettu
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 549 € / kk
Vakuus 1 098 €
Muut maksut Vesi 20e/kk
 
Alkaen 18.12.2019
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
 
Ilmoitus jätetty 4.12.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Suvi
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yksi plus kuusi numerona?