Ilmoitus #24612

1h+k+p,   27.0 m²,   Vantaa, Kivistö


750 € / kk
Kuva

Upouusi ylimmän kerroksen yksiö Vantaan Kivistössä

Lokakuussa valmistunut upouusi ja moderni yksiö Vantaan Kivistössä odottaa uutta asukasta. Asunnon levyinen lasitettu parveke tuo lisää tilaa. Suuret ikkunat ja vaaleat pinnat tuovat valoa sekä avaruutta. Huonekorkeus on noin 3,10 metriä! Tämä asunto on loistava vaihtoehto niin pariskunnalle, kuin myös yksinasuvalle!

Keittiön varusteluun kuuluu astianpesukone ja kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asukkaiden käytössä on myös saunatilat kattoterasseineen naapuritalossa ylimmäisesssä kerroksessa. Vuokralaisella on käytettävissä huoneistokohtainen lämmin varastotila. Lisäksi mukavuutta on tuomassa vesikiertoinen lattialämmitys.

Kehäradan juna-asema on melkein vieressä, 200m päässä, josta pääsee lentokentän suuntaan sekä Helsingin keskustaan. Linja-autoyhteydet ovat myös erinomaiset sekä autolla pääsee kätevästi Kehä III:lle sekä Hämeenlinnanväylälle. Alueelle rakennetaan suurta kauppakeskusta, jonka ensimmäinen vaihe valmistuu talvella 2020. Alueella on myös erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.


Osoite Spinellikuja 5 D
01700 Vantaa
Pinta-ala 27 m²
Kokoonpano 1h+k+p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2019
Kerros/kerroksia 6/6
Hissi On
 
Parveke On
Lasitettu
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Ei tietoa
 
Vuokra 750 € / kk
Vakuus 1 500 €
Muut maksut Vesimaksu 20€/kk
 
Alkaen Heti
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
 
Ilmoitus jätetty 3.11.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Kai Saarnia
Puhelin 0503092709
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on seitsemän plus yksi numerona?