Ilmoitus #24542

2h+kk+p,   43.0 m²,   Etelä-Helsinki, Jätkäsaari


1 019 € / kk
Kuva

Tyylikäs ja urbaani koti 7 minuuttia ydinkeskustasta

Tyylikäs ja hyvällä maulla sisustettu koti 7 minuuttia ydinkeskustasta etsii määräaikaista luotettavaa ja lämminhenkistä asukasta 1.10-31.5.2019. Huoneisto vuokrataan KALUSTETTUNA.
Kohde sijaitsee urbaanissa ja merellisessä Jätkäsaaressa Verkkokaupan sekä Länsisataman tuntumassa. Erinomaiset kevyen liikenteen yhteydet keskustaan raitiovaunuilla 7, 9 sekä 6T.
Jätkäsaari on monipuolisten palvelujen, kivijalkaliikkeiden, kattavien ratikkayhteyksien ja sujuvien pyörä- ja kävelyreittien kaupunginosa. Vilkas matkustajasatama tuo Jätkäsaareen elämää, ja hyvät laivayhteydet vievät nopeasti Tallinnaan ja Pietariin.

Kohteen kerrostalo on valmistunut 2013. Huoneistossa vaaleat pintamateriaalit, tumma lautaparketti ja märkätilassa keraaminen laatta. Parveke on lasitettu. Pesutupa (kaksi pesukonetta, kuivausrumpu, kuivauskaappi sekä kuivaushuone ja mankeli) on ensimmäisessä kerroksessa, samoin asukkaiden käytössä oleva viihtyisä kerhohuone. Talosauna sijaitsee A-portaan 6. kerroksessa ja siihen liittyy katettu ulkotila. Kohteessa on jätteiden putkikuljetusjärjestelmä. Autopaikat sijaitsevat puolilämpimässä pysäköintihallissa.

Vuokra sisältää pesutuvan käyttöoikeuden, internetin, vesimaksun (yhdeltä hengeltä) sekä sähkömaksun (yhdeltä hengeltä). Vuokravakuus 1kk ja hakijoiden luottotiedot tarkistetaan. Lemmikkieläimet tervetulleita, tupakoiminen asunnossa kielletty. Parvekkeella tupakointia ei suositella.


Osoite Kap Hornin katu, 4 B 24
00220 Helsinki
Pinta-ala 43 m²
Kokoonpano 2h+kk+p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 2013
Kerros/kerroksia 2/5
Hissi On
 
Parveke On
Lasitettu
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustettu
 
Vuokra 1 019 € / kk
Vakuus 1 019 €
Muut maksut Vuokraan sisältyy vesi, internet ja pyykkitupa
 
Alkaen 1.10.2019
Päättyen 31.10.2019

Muut tiedot
Pyykinpesukone
Pesutupa
 
Ilmoitus jätetty 17.9.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Saana Lumiauer
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on neljä plus kaksi numerona?