Ilmoitus #24411

1h+k+p+parvellinen alkovi,   33.0 m²,   Jyväskylä, Sulku /Kangaslampi


495 € / kk

Hyväkuntoinen yksiö viihtyisällä alueella.

Rauhalliselta alueelta yksiö vuokrattavana. Kauppa, päiväkoti ja terveyskeskus lähellä. Keskustaan n. 5 km. jonne hyvät liikenneyhteydet. Hyvät ulkoilumahdollisuudet mm. kuntopolku / hiihtolatu lähtee talon nurkalta. Olohuoneessa makuualkovi parvella ja uloskäynti parvekkeelle. Erillinen pieni keittiö, jossa sähköliesiuuni, jääkaappi pakastinlokerolla, paljon kaappitilaa, teräksinen tiskipöytä ja pieni kiinteä ruokapöytä. Kylpyhuoneessa suihku jossa allas ja suihkuseinä verholla. Allastaso, peilikaappi ja pesukoneen liitäntä.
Asunto vapautuu 1.7.2019. Asunnossa on Securent:n vuokratakuu. Vuokravakuus 0 euroa. Vesimaksu 25 euroa / henkilö sisältyy vuokraan. Sähkösopimuksen vuokralainen tekee energiayhtiön kanssa ja hoitaa sähkölaskun itse. Asuntoon on vuokralaisen otettava kotivakuutus, josta kopio on toimitettava vuokranantajalle. Mahdolliset sauna ja autopaikkamaksut hoitaa vuokralainen. Taloyhtiössä on 2 kertaa viikossa ilmainen lenkkisauna. Alakerrassa on ns. verkkovarasto, polkupyörän tms. säilytystila, josta on suora uloskäynti. Asunnon näyttö sopimuksen mukaan.


Osoite Kaakonsiipi 8 C25
40340 Jyväskylä
Pinta-ala 33 m²
Kokoonpano 1h+k+p+parvellinen alkovi
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1978
Kerros/kerroksia 2/3
Hissi Ei
 
Parveke On
Iso, suunta ilta-aurinkoon.
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 495 € / kk
Vakuus 0 €
Muut maksut Vesimaksu sisältyy vuokraan, sähkömaksun maksaa vuokralainen, autopaikka, sauna yms. vuokralainen maksaa tarvittaessa
 
Alkaen 1.7.2019
Päättyen Sovittavissa

Muut tiedot
Kellaritila
Autopaikka
 
Ilmoitus jätetty 28.6.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Antero Jäärni
Puhelin 0407685379
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on viisi plus yksi numerona?