Ilmoitus #24409

7h + avok + s + p,   249.0 m²,   Etelä-Helsinki, Ruskeasuo


3 700 € / kk
Kuva

Moderni omakotitalo rauhallisella alueella lähellä keskustaa

Talo on valmistunut pari vuotta sitten. Lämmitys ja jäähdytys edullisesti maalämmöllä. Lattialämmitys tuo mukavuutta ja takka luo talvella lämpöä ja tunnelmaa. Tontti sijaitsee vehreällä Ruskeasuon alueella ja rajoittuu keskuspuistoon. Alue on erittäin rauhallinen, mutta kattavat palvelut ja liikenneyhteydet ovat kävelymatkan päässä. Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Keskustaan on vain 4km.

Eteläpiha on suojainen ja nurmikkoalue pysyy robottileikkurin ansiosta siistinä. Halutessaan viherpeukalo voi nauttia oman sadon antimista. Isot ikkunat etelään ja länteen tuovat reilusti valoa olohuoneeseen, jonka rajaa avokeittiöön suuri tammitaso. Valon määrää voi halutessaan rajoittaa sähköisillä verhoilla. Tilaan on sovitettu huomaamattomasti laadukas äänentoistojärjestelmä ja akustiset paneelit pitävät äänimaailman miellyttävänä päivittäisissä askareissa. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen, kodinkoneet on integroitu siististi ja tilaa ruoanlaittoon on runsaasti. Olohuoneen lasiseinän voi avata tilavalle länsiterassille. Terassilla on keraaminen pallogrilli. Ilta-aurinko paistaa terassille pitkään ja yläterassilta voi ihailla auringonlaskua. Terassilta on kulku suoraan aidatulle pihalle tai autokatokseen. Katoksen lisäksi pihalle parkkiin mahtuu vielä 1-4 autoa.

Lähimmälle kaupalle ja bussipysäkille on vain 150m. Kilometrin säteellä on käytännössä kaikki tarvittavat lähipalvelut; useita kauppoja, kouluja, tarhoja, ravintoloita, liikuntapaikkoja, merenranta ja jopa ratsastushalli. Puolen kilometrin päässä on Mannerheimintie lukuisine bussi ja raitiovaunuyhteyksineen, lähimmälle juna-asemalle on vain noin kilometri ja Pasilaankin kävelymatka. Keskustaan pyöräilee alle vartissa ja kaupunkipyöräasema on lähikaupan yhteydessä. Keskuspuiston hiihtoladut ja lenkkimaastot alkavat käytännössä takapihalta.

Jokaisessa kolmessa kerroksessa on oma wc, suihkutilat sijaitsevat ylhäällä ja alhaalla, pesuhuoneista on näkymä puistoon. Kolme makuuhuonetta sijaitsee yläkerrassa, kahdesta on pääsy yläterassille, josta avautuu esteetön näkymä länteen. Päämakuuhuoneesta on lisäksi näkymä olohuoneen yli puistoon. Keskikerroksessa on useita sisäänkäyntejä, pääsisäänkäynnin lisäksi terassille pääsee keittiöstä ja olohuoneesta sekä lisäksi terassilta on käynti suoraan kodinhoitotilaan. Kodinhoitohuone on hyvin varusteltu, täällä on runsaat säilytystilat ja pesutornin lisäksi mm. mankeli sekä kurasyöppö. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on hyvät säilytystilat peililiukuovien takana. Saunaosasto sekä kylpyamme sijaitsevat alakerrassa. Saunasta on hienot näkymät puistoon ja äänentoistojärjestelmä on myös täällä käytössä. Kotiteatteri, Fujiryoki hierontatuoli sekä foosball pöytä sijaitsevat tilavassa alakerran harrastetilassa. Lisäksi alakerrassa on yksi vierashuoneena pidetty huone, josta on myös näkymät puistoon. Puuvarasto, nikkarointitilat ja kylmävarasto sijaitsee terassin alla. Saunasta pääsee halutessaan suoraan terassin alle vilvoittelemaan.

Määräaikainen sopimus (1-)2 vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.


Osoite Karunantie 4b
00280 Helsinki
Pinta-ala 249 m²
Kokoonpano 7h + avok + s + p
Tyyppi Omakotitalo
Rakennusvuosi 2017
Kerros/kerroksia 3/3
Hissi Ei
 
Parveke On
Tilava terassi ja kookas parveketta
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustettu
Tontin koko 0 m²
 
Vuokra 3 700 € / kk
Vakuus 7 400 €
Muut maksut Edulliset kulut maalämmön ansiosta
 
Alkaen Heti
Päättyen Sovittavissa

Muut tiedot
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Sauna
Oma piha
Takka
Kellaritila
Pesutupa
Autopaikka
Autokatos
 
Ilmoitus jätetty 27.6.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Otto Hemminki
Puhelin 0504417168
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kuusi plus kuusi numerona?