Ilmoitus #24379

3h+k+p+autotalli,   71.0 m²,   Pohjois-Helsinki, Veräjämäki


1 250 € / kk
Kuva

Kolmio Oulunkylässä

Tilava kolmio vehreässä Oulunkylän Veräjämäessä etsii vuokralaisia. Asunto on siisti ja hyvässä kunnossa. Huoneiston pohjaratkaisu on toimiva. Moderni keittiö yhdistyy tilavaan olohuoneeseen ja olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Kaksi makuuhuonetta ovat molemmat hyvän kokoisia ja helposti sisustettavia. Upeat isot ikkunat tuovat valoa ja avaruutta. Oma lämmitetty autotallipaikka.

Sijainti on luonnonläheinen. Juna-asemalta (800m) pääset Helsingin keskustaan 10 minuutissa ja lentokentälle 18 minuutissa. Parinsadan metrin päästä lähtevät bussit 65 ja 52 takaavat sujuvat kulkuyhteydet moneen suuntaan. Myös poikittaislinja (550) pysäkki on lähellä. Lähistöltä löytyy runsaasti tekemistä ja ulkoilumahdollisuuksia lapsille ja aikuisille.

Takapihalta lähtevät lenkkipolut tarjoavat upeat maastot Vantaanjoen maisemiin, mm. Pikkukosken uimaranta, Vantaanjoen kävelyreitit, Oulunkylän liikuntapuisto, leikkikentät ja petankkikenttä sekä talviaikaan tekojäärata ja hiihtoladut.

Taloyhtiössä on hyvät yhteiset tilat, mm. sauna, talopesula, huoneistokohtaiset varastot ja kylmäsäilytystilat.

Kehittyvässä Oulunkylässä asutaan väljästi lähellä luontoa, palvelujen läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kävelyetäisyydeltä löytyvät monipuoliset päivittäispalvelut - ruokakaupat, ravintoloita, terveyspalvelut, kirjasto ja apteekki. Kauppakeskus Ogeliin on lyhyt kävelymatka (n. 900 m). Veräjämäen ja Koskelan päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Hakijan luottotiedot tarkistetaan.


Osoite Myrskyläntie 19
00650 Helsinki
Pinta-ala 71 m²
Kokoonpano 3h+k+p+autotalli
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1963
Kerros/kerroksia 1/3
Hissi Ei
 
Parveke On
lasitettu, länsi
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 1 250 € / kk
Vakuus 2 500 €
Muut maksut Vesimaksu 15 €/henkilö
 
Alkaen 1.9.2019
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Pesutupa
Autotalli
 
Ilmoitus jätetty 13.6.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Erik
Puhelin 0504140612
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kaksi plus yksi numerona?