Ilmoitus #24359

2h+k,   44.0 m²,   Tampere, Keskusta


690 € / kk

Mukava kaksio aivan ydinkeskustassa

Vuokralle tarjotaan kaksio (44 neliötä) aivan ydinkeskustasta Näsilinnankadulta kaikkien palveluiden äärestä. Kaksiossa on makuuhuone, olohuone, pieni keittiö, vaatehuone ja kylpyhuone, johon mahtuu kapea pesukone. Keittiön varustukseen kuuluu astianpesukone. Huoneistolle kuuluu myös kaksi häkkivarastoa (ullakko ja kellari). Ei sovellu soluasumiseen, koska keittiö ja olohuone ovat avointa tilaa.

Ikkunat avautuvat rauhalliselle sisäpihalle. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on tehty putkiremontti vuonna 2010, jolloin kylpyhuone on kokonaan uusittu. Muita isoja remontteja ei ole tiedossa. Lattia on laminaattia, pesutilojen lattia laattaa ja seinäpinnat pääosin maalattu. Huoneisto on siistissä kunnossa (kuvista poiketen kaikki seinät ovat nyttemmin raikkaan valkoiset), ja sopimuksesta pintoja voi myös laittaa mieleisekseen. Taloyhtiössä on sauna ja mahdollisuus autopaikkaan. Huoneisto sijaitsee viidennessä kerroksessa, ja talossa on hissi. Taloyhtiö on toimiva ja hyvin huollettu, ja asunto on rauhallinen.
Sijainti on aivan loistava: kaikki ydinkeskustan palvelut ovat aivan lähellä, Keskustorille on vain muutaman minuutin matka ja rautatieasemalle sekä yliopistolle n. 15 minuutin matka kävellen.

Huoneisto vapautuu 1.7.2019. Vuokratakuuna edellytämme kahden kuukauden vuokran, ja vuokra on 690 eur/kk + vesimaksu 25 e/kk/hlö + sähkö kulutuksen mukaan. Huoneistossa ei saa tupakoida, mutta lemmikkieläimistä voidaan neuvotella. Luottotiedot tarkistetaan. Soita ja sovi näyttö!


Osoite Näsilinnankatu 15
33210 Tampere
Pinta-ala 44 m²
Kokoonpano 2h+k
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1962
Kerros/kerroksia 5/7
Hissi On
 
Parveke Ei
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 690 € / kk
Vakuus 1 380 €
Muut maksut Vesimaksu 25 €/kk/hlö, sähkö kulutuksen mukaan
 
Alkaen 1.7.2019
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Kellaritila
Vinttikomero
Pesutupa
 
Ilmoitus jätetty 3.6.2019
 

Yhteystiedot
Nimi Hanna Helin
Puhelin +358468509813
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kaksi plus seitsemän numerona?