Ilmoitus #24070

1h+kk,   26.0 m²,   Länsi-Helsinki, Pajamäki


720 € / kk
Kuva

Yksiö Pajamäessä loistavin liikenneyhteyksin

Vuokrataan yksiö Pajamäessä loistavien liikenneyhteyksien päässä: Asunto sijaitsee aivan bussien 14 ja 59 päätepysäkkien vieressä ja Pitäjänmäen juna-asemalle on matkaa 800 m. Junamatka keskustaan 13 min ja Leppävaaraan vain muutama minuutti. Asunto vapautuu tammikuun aikana 2019.

Alue on vehreä ja rauhallinen. Loistavat ulkoilumaastot (esim. Talin frisbeegolfpuisto) välittömässä läheisyydessä. Myös lähikauppa ja apteekki löytyvät vierestä.

Asuinpinta-ala on 26 m2 ja pohjaratkaisu erittäin järkevä: Keittiössä on mukavasti tilaa ruoanlaittoon ja avokeittiön malliseen tilaan mahtuu ruokapöytäkin. Olohuoneessa on hyvin tilaa kaikille kodin mukavuuksille. Kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle ja peseytymiseen hienosti. Taloyhtiöön on tehty kaikki suuret remontit kuten vesi- ja viemärijohdot, vesikatto, julkisivut sekä ikkunat uusittu, joten esim. kylpyhuone on tuliterä.

Jos etsit kalustettua asuntoa, niin sekin voidaan tarvittaessa järjestää. Meiltä löytyy asuntoon peruskalustus, ja loput voidaan sovitusti hankkia (yhdessä sinun kanssasi eli saat vaikuttaa asiaan) vuokranantajan laskuun.

Vuokra 720,00 euroa/kk ja lisäksi vesimaksu ja laajakaistavastike, joiden kk-maksut tällä hetkellä: vesi 15 e/hlö ja laajakaistavastike 4,90 e (taloyhtiölaajakaista, vuokralainen voi lisäksi hankkia nopeamman tai muunlaisen yhteyden omalla kustannuksellaan). Vuokravakuus 3 x kkvuokra.

Etsimme pitkäaikaista, luotettavaa ja savutonta vuokralaista, jolla on luottotiedot kunnossa. Vuokran määrästä voi olla mahdollista neuvotella. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi: Miksi muutat, mitä teet työksesi tai opiskeletko ja missä (jotta voimme arvioida onko asunto miten sopiva logistisesti, sillä jos on töissä tai opiskelee hyvin kaukana niin emme laita hakijaa jonon kärkeen)? Onko sinulla antaa nykyisen tai edellisen vuokranantajan tietoja, jotta voisimme soittaa heille?

Tervetuloa tutustumaan kenties uuteen kotiisi!
Vuokrausta hoitaa Esa Mäkeläinen / Valuatum Oy


Osoite Pajamäentie 9 B 19
00360 Helsinki
Pinta-ala 26 m²
Kokoonpano 1h+kk
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1959
Kerros/kerroksia 4/4
Hissi Ei
 
Parveke Ei
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 720 € / kk
Vakuus 2 160 €
Muut maksut Vesimaksu 15 e/hlö/kk, laajakaistavastike 4,90 e/kk
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
 
Ilmoitus jätetty 27.12.2018
 

Yhteystiedot
Nimi Esa Mäkeläinen
Puhelin 044 342 0250
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on kaksi plus viisi numerona?