Ilmoitus #23880

2h + k + p,   53.0 m²,   Espoo, Espoonlahti / Soukka


830 € / kk
Kuva

Upea kaksio puistonäköalalla!

Erittäin rauhallisen taloyhtiön neljännessa kerroksessa sijaitseva kaksio on vapautumassa vuokralle! Asunto on todella siisti ja hyvässä kunnossa. Asunto sijaitsee rakennuksen neljännessä kerroksessa ja taloyhtiössä on hissi. Taloyhtiö on todella rauhallinen ja hiljainen, lähellä vehreää urheilupuistoa, ihania ulkoilureittejä ja hevostallia.

Asuntoon valmistui putkiremontti vuonna 2014, jonka yhteydessä remontoitiin kylpyhuone ja osin myös keittiä. Laajempi keittiöremontti tehtiin vuonna 2004 ja keittiössä on liitäntämahdollisuus astianpesukoneelle. Keittiöön mahtuu ruokailupöytä ja kylpyhuoneeseen sekä pesukone että kuivausrumpu. Asunto on todella valoisa ja avara, makuuhuoneessa on paljon kaappitilaa ja parveke on tilava.

Taloyhtiön lähettyvillä sijaitsee kaikki palvelut (apteekki, kauppa, koulu, päiväkoti, terveyspalvelut ym.), bussipysäkki, tuleva metro sekä Espoonlahden urheilupuisto. Matka Helsingin keskustaan kestää n. 15-20 minuuttia, metroyhteys tulee muutaman vuoden päästä.

Lemmikkieläimet sopimuksella. Sisätiloissa ei saa polttaa, asunnossa ei ole ikinä tupakoitu sisätiloissa. Vuokra sisältää vesimaksun. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen parkkiruutuun ja saunavuoroon.

Etsin luotettavaa pitkäaikaista vuokralaista, jolla on vakituinen työpaikka ja luottotiedot kunnossa. Asunto vapautuu syyskuun lopussa.

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi mieluiten sähköpostilla osoitteeseen minna.tuusa@yahoo.com tai soita 0401882244. Näytöt sopimuksen perusteella.

Lisää kuvia: https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/espoo/14751195


Osoite Yläkartanonkuja 4 A 15
02360 Espoo
Pinta-ala 53 m²
Kokoonpano 2h + k + p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1968
Kerros/kerroksia 4/7
Hissi On
 
Parveke On
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 830 € / kk
Vakuus 830 €
Muut maksut Vuokralainen tekee sähkösopimuksen. Vesimaksu kuuluu vuokraan. Kotivakuutus vaaditaan. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen parkkiruutuun ja saunavuoroon.
 
Alkaen Sovittavissa
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
 
Ilmoitus jätetty 12.9.2018
 

Yhteystiedot
Nimi Minna Tuusa
Puhelin 0401882244
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on yksi plus yksi numerona?