Advert

Ilmoitus #22545

3h+k+p,   70.0 m²,   Jyväskylä, Laajavuori


780 € / kk
Kuva

Vuokrataan hyväkuntoinen 3h+k Laajavuoresta Jyväskylästä

Vuokrataan hyväkuntoinen kolmio Laajavuoresta läheltä palveluita ja hyviä liikuntamahdollisuuksia. Asunto on remontoitu 2015, pinnat ovat modernit ja siistit. Keittiössä on valmiina tiskikone ja kylpyhuoneessa pyykkikone!
Asunto soveltuu hyvin kahdelle tai kolmelle opiskelijalle tai pienelle perheelle, koska kaikki huoneet ovat hyvin tilavia ja kaappitilaa riittää. Lisäksi asunnossa on vaatehuone. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä.
Taloyhtiöstä löytyy kellarikerroksesta varastokopit, sauna- ja pyykkitilat sekä kuntosali! Piha on tilava ja sieltä löytyvät lapsille keinut, hiekkalaatikko ja leikkimökki.
Asuinympäristö on rauhallinen ja luonnonläheinen. Takapihalta pääset suoraan Laajavuoren kuntoreiteille ja etupihalta kulkevat bussit 20 minuutin välein. Läheltä löytyvät kaikki palvelut: Savelan S-market (postin pakettiautomaatti), Sale, kirjasto, päiväkoti, koulu ja tietenkin laskettelukeskus monipuolisine liikuntapaleluineen. Keskustaan matkaa vain 4 km ja yliopistolle 3 km.


Osoite Laajavuorentie 3 B
40740 Jyväskylä
Pinta-ala 70 m²
Kokoonpano 3h+k+p
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1969
Kerros/kerroksia 3/5
Hissi On
 
Parveke On
lasitettu
Yleiskunto Hyvä
Kalustus Kalustamaton
 
Vuokra 780 € / kk
Vakuus 1 560 €
Muut maksut 10 megan netti, kaukolämpö ja kylmä vesi sis. vuokraan. Lämmin vesi kulutuksen mukaan, autopaikka 12€/kk. Kotivakuutus vaaditaan.
 
Alkaen 1.7.2017
Päättyen Toistaiseksi

Muut tiedot
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Kellaritila
Autopaikka
 
Ilmoitus jätetty 19.6.2017
 

Yhteystiedot
Nimi Harri Peltola
Puhelin 0505441097
 

Ota yhteyttä asunnon omistajaan
Nimi: Viesti vuokraisännälle:
Minuun voi ottaa yhteyttä:
Email:
Puhelin:
Tarkistus: Paljonko on viisi plus kaksi numerona?